+45 22 38 36 72 info@lifebuilders.dk

Foredrag & Speaks

Foredrag #Inspiration

Følelsesmæssig afkodning
Af Nichlas Farup

Foredrag #Erhverv

Lingvistik & Kropssprog
Af Nichlas Farup

Speak #Gå hjem møde

EQ på arbejdspladsen
Af Nichlas Farup

Foredrag #Følelses-mæssig afkodning

Sådan afkoder du dine følelser og får flow i dit liv. Skab forandring her og nu!

Et foredrag med indsigter, A-ha oplevelser og konkrete værktøjer

Vores følelser er vores navigationssystem i livet og fortæller os præcis hvad vi skal gøre, hvilken vej vi skal gå og hvordan. Mange kender det som mavefornemmelse, men det kan til tider være svært at afkode, hvad vores følelser i virkeligheden fortæller os.

Vi er hæmmet og blokeret og netop disse forhindringer bliver med dette foredrag lettere at genkende og forstå. Alle følelser kræver en handling og er nøglen til flow i livet. Få en større og bedre indsigt i dit og andres følelsesmæssige sprog og lær af kode følelser både hos dig selv og andre. Få redskaberne til at aflæse andre og hemmeligheden bag vores følelsers rene intention.

PDF Dokument

Læs mere om foredraget her

Foredrag #Lingvistik & Krops-sprog

Er det vi siger med ord og kropssprog tilfældigt og umiddelbart? Styret af påvirkninger og impulser fra omverdenen? Vores tolkning af vores krop, sprog og ord vil afspejle vores fokus i livet og det er mere dybdelæggende end vi går og tror. Vi afslører os selv og vores ubevidste jeg hele tiden, i alt hvad vi gør, kropsligt, i vores mimik og med vores ord og ordlyd. Intet er tilfældigt ved vores kropsreaktioner, både dem der er synlige og dem vi kun registrerer ubevidst.

PDF Dokument

Læs mere om foredraget her

Speak #Gå hjem møde

Dette speak egner sig til Gå-Hjem-Møder og i erhvervsmæssig ergi. Det er et inspirerende foredrag om følelsesmæssig intelligens på arbejdspladsen og hvordan man selv kan være co-creator i et sundt arbejdsmiljø. 

PDF Dokument

Læs mere om foredraget her

Kontakt os

(+45) 22 38 36 72

info@lifebuilders.dk

 

Åbningstider

Man – Fre — 8:00 – 17:00
Lørdag — 10:00 – 12:00
Søndag — Lukket

Sankt Nikolaj vej 8, 3. sal
1953 Frederiksberg C