+45 22 38 36 72 info@lifebuilders.dk

Misbrugs-

forløb

Til borgere der er, eller har været, misbrugere og har udfordringer i livet.

Tillid er vores vigtigste mål i vores samarbejde

Det ses ofte, i vores arbejde med misbrugere, at der efter et misbrugs-behandlingsforløb, dukker nye udfordringer op.

Derfor har vi stor succes med at følge borger både under og efter og tilrette forløbet, således at det støtter op om de nye udfordinger der opleves af borger.

Misbrug er ofte kun et symptom på noget dybdelæggende

Vi ser ofte at misbrug har været en form for selvmedicinering og når denne ophører vil de problematikker der er holdt nede af misbrug dukke op igen.

Dette er vi forberedte på og er klar til at igangsætte et mentorforløb hvor vi arbejder med borgers fysiske og psykiske udfordinger, således at borger kommer tættere på beskæftigelse og længere væk fra misbrug.

Misbrug kommer i mange afskygninger og former. Som misbruger er der oftes et behov for en massiv indsats i en periode, hvor der både bliver igangsat et misbrugsforløb i et misbrugscenter 

samtidig med at der tilknyttes en misbrugsmentor, der støtter op om behandlingen

Som misbrugscoach støtter vi borger i at indgå i et behandlingsforløb og i at håndtere udfordringer, under og efter, således at borger vil kunne indgå i beskæftigelsesrettede aktiviteter såsom virksomhedspraktik, uddannelse eller job.

Når man går fra at være misbruger til tidligere misbruger, følger der en omvæltning med, der kan være svær og uoverskuelig at håndtere. Derfor vil misbrugscoachen fokusere på fastholdelse og opbygning og udvikling af ressourcer og kompetencer, således at borger bliver mere tryg og ikke oplever tilbagefald.

Mentor har fokus på at støtte borger til at opnå større indsigt i egne ressourcer og arbejde på at udvikle og opbygge kompetencer og evner til at mestre udfordringer således at livskvaliteten

w

Skriv med en konsulent

Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt i vores åbningstid

Vores fremgangsmåde og forventing til forløbet

Borgerens kompetencer afklares og misbrugsmentor afdækker, hvilke udviklingsområder og mulige indsatser der kan igangsættes, således at borger kan starte i et virksomhedsforberedende forløb eller i et uddannelsesrettet indsats.

Vi har gennem en lang årrække hjulpet mange misbrugere videre i livet og hjulpet tidligere misbrugere tilbage til et normalt liv igen.

"Intet er tilfældigt og alt psykisk sygdom giver mening, når man starter arbejdet med ens selv og sit indre"

Malene Karlsen, Mentor Lifebuilders

"Når livet bliver svært, må man huske sig selv på, at tiden gør at alting er i bevægelse og det derfor helt automatisk vil ændre sig"

Heidi Stark, Mentor Lifebuilders

"Nogle gange kan det være svært at se lyset for enden af tunnelen, men ved at bevæge sig fremad, må man have tillid til at det kun er et spørgsmål om tid"

Nichlas Farup, Stifter af Lifebuilders

Kontakt os

+45 22 38 36 72

info@lifebuilders.dk

 

Åbningstider

Man – Fre — 8:00 – 17:00
Lørdag — 10:00 – 12:00
Søndag — Lukket

Sankt Nikolaj vej 8, 3. sal
1953 Frederiksberg C