+45 22 38 36 72 info@lifebuilders.dk

Forløb & Kurser

Individuelt mentorforløb

Praktikforløb

Misbrugsforløb

Støttekontaktperson

Ungeforløb

Angstkursus

Individuel Mentor

Det individuelle mentorforløb egner sig til de borgere der har brug for støtte til sociale, fysiske og psykiske udfordringer. Vi har erfarne mentorer der hver har deres styrke og kompetenceområde, således at vi kan matche borger op, med den helt rigtige støtte og hjælp.

Misbrugsforløb

Dette forløb egner sig til borgere der er, eller har været, misbrugere og har udfordringer i livet. Vores mentorer på misbrugsforløbet er ildsjæle der i mange år har hjulpet folk ud af misbrug eller videre fra et misbrug.

Ungeforløb

Dette forløb egner sig til unge ledige mellem 18-29 år med udfordringer i livet. Det kan være svært at etablere sig godt i livet, hvis fundamentet er ikke eksisterende eller der er huller og sprækker i det. Derfor tilbyder vi støtte og coaching i forhold til at starte uddannelse, praktik eller job.

Praktikforløb

Dette forløb egner sig til borgere der skal arbejdsprøves eller afklares gennem en praktik. 

Støttekontaktperson

Dette forløb egner sig til dem der har brug for hjælp til at mestre eget liv. Som støttekontaktperson hjælpes borgeren til at opbygge ressourcer og kompetencer til at kunne håndtere en hverdag og livets udfordringer.

Angstkursus

Dette forløb egner sig til borgere der er styret af angst og frygt, hvor det er hæmmende for dem i deres liv. Kurset er 8 intense uger, med fokus på at nedbringe angst og give deltagerne redskaberne til at håndtere angst i deres liv.

Kontakt os

(+45) 22 38 36 72

info@lifebuilders.dk

 

Åbningstider

Man – Fre — 8:00 – 17:00
Lørdag — 10:00 – 12:00
Søndag — Lukket

Sankt Nikolaj vej 8, 3. sal
1953 Frederiksberg C